Zodia Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie: personalitate, calități, noroc. De ce este considerat cel mai ambițios semn din zodiac

Din 23 octombrie începe Zodia Scorpion. Este considerat semnul cel mai ambițios din zodiacul clasic european.

Reprezintă a 8-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii). Zodia Scorpion este cu începere din 23 octombrie și se încheie în 21 noiembrie.

Vezi VIDEO HOROSCOP 24-30 octombrie: o săptămână de foc. Cum sunt influențate zodiile de eclipsa de Soare și de 2 planete în retrograd

Este o zodie feminină de apă, predominant emoţională, guvernată de Marte (zeul războiului) şi Pluto (zeul misterelor, al subteranelor).

Scorpion: personalitate

Este semnul cel mai ambiţios din zodiac. Cel născut sub acest semn are o fire profundă căreia nu-i place superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele sale. Scorpionul are o nelinişte permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilităţi şi bănuieli. Îl atrag lucrurile misterioase, făcute în umbra întunericului, potrivit www.eastrolog.ro. Are o putere magnetică considerabilă, fiind printre cei mai buni hipnotizatori.

Nativul din Scorpion este dotat din naştere cu o intuiţie care-i permite să aleagă acele câteva persoane în care să aibă încredere. Este atras de persoane puternice, cu multă influenţă asupra sa, chiar agresive. Critic şi pretenţios, dominator şi ambiţios, foarte puţini îi câştigă încrederea şi cu atât mai puţini prietenia. Se ataşează greu de un lucru sau un om, dar când face pasul, ataşamentul său este fără margini.

Cuvintele cheie: secretos, inteligent, pasionat, bine organizat, tenace, metodic, revendicativ, perseverent, dificil, cu capacităţi de medium. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la cei născuţi în această zodie: dragostea şi ura, dar şi gelozia şi loialitatea.

  • Piatra mistică – topaz
  • Ziua norocoasă – marţi
  • Numerele norocoase – 2,4
  • Culori norocoase – roşu, violet
  • Simţul cel mai dezvoltat – gustul

Alimentele benefice: ceapa, urzica, spanacul, leurda, salata, prazul şi ardeii capia. Adoră peştele, fructele de mare şi bucătăria complexă.

Inconsecvenţi şi gurmanzi, cei născuţi sub acest semn mănâncă atunci când le este foame, dar şi atunci când li se face poftă. Nativii sunt atraşi de bucătăria orientală şi pot fi unii dintre cei mai buni bucătari, pentru că spiritul inventiv îi îndeamnă spre combinaţii neobişnuite, speciale şi deosebit de gustoase.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion este plin de contradicţii: când protector, fermecător, onest, generos, înţelegător şi sincer, când violent, egoist, răzbunător, orgolios şi de o gelozie feroce. Îi place tot ceea ce este neconvenţional, straniu, paradoxal, iar printre lucrurile pe care le detestă se numără şi conformismul. Poate fi un bun organizator şi un apreciat lider, are o viziune de perspectivă asupra planurilor de viitor şi poate ajuta la orientarea celorlalţi spre atingerea scopurilor finale. Răbdarea, toleranţa şi înţelegerea sunt cheile ascensiunii lui, dacă este capabil să şi le însuşească. Relaţiile emoţionale sunt foarte intense când este vorba de propria familie. Îşi va creşte cu autoritate copiii, cultivând în ei trăsăturile unui caracter puternic.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion are o personalitate foarte puternică şi numeroase ambiţii personale. Temperamentală şi sentimentală, deschisă şi fără prea multe complexe, se străduieşte să fie mereu în centrul atenţiei. Are un farmec aparte pe care ştie să-l pună mereu în valoare, potrivit www.venus.org.ro. Este o femeie energică. Ştie foarte bine ce vrea şi îşi urmăreşte cu tenacitate scopurile. În ceea ce priveşte educaţia copiilor, îi va creşte cu afecţiune şi va încerca să le imprime propria concepţie despre viaţă.

Copiii Scorpion

Copiii născuţi în zodia Scorpionului au o mare putere de intuiţie şi de analiză, fapt care îi va uimi şi impresiona în mod plăcut pe părinţi. Sunt foarte inteligenţi. Gândesc mult, intens asupra fiecărui lucru, analizează tot ce cade în sfera interesului lor şi trag propriile concluzii, surprinzător de mature pentru vârsta lor, potrivit www.copilul.ro. Le plac jocurile riscante şi este bine să li se tempereze agresivitatea şi chiar brutalitatea de care dau uneori dovadă. Sunt foarte dotaţi pentru studiu şi ajung adesea primii în clasă, fără prea mari eforturi. Apreciază lecturile de orice fel, dar mai ales cărţile de aventuri ori de istorie, pentru că setea lor de cunoaştere este deosebit de mare.

sursă: Agerpres


Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.