Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: ”Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie”

Voluntarii CERT Transilvania sunt din nou alături de familiile din Apuseni, din zone izolate și uitate de lume. În această perioadă, în apropierea sărbătorilor de Paște, voluntarii CERT au pregătit pachete pentru zeci de copii și familii, care-i primesc în casele lor de 13 ani încoace.

”De 13 ani ne primesc în casele lor. Bunicii ne întâmpină cu blândețe și povești de viață impresionante, iar copilașii ne umplu sufletele de bucurie cu fețișoarele lor îmbujorate.

Este vorba despre cele 150 de familii cu o situație materială dificilă, bunici singuri și 150 de copilași din zonele izolate ale Apusenilor, pe care i-am vizitat ieri în cadrul Campaniei Umanitare de Paști. La bordul celor 35 de mașini de teren am pornit, dis-de-dimineață, încărcați cu alimente, articole de igienă și cadouri de iepuraș pentru copii, dar mai ales, cu un strop de bucurie și speranță înainte de sărbători.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.