VIDEO Jean-Claude Van Damme a vizitat armata ucraineană: „Slavă Ucrainei! Mai repetăm o dată?”

Actorul Jean-Claude Van Damme a vizitat Ucraina și s-a filmat alături de militari ucraineni, transmițând tradiționala urare „Slavă Ucrainei!”, relatează Meduza.

Jean-Claude Van Damme alaturi de militari ucraineniFoto: Captura video

Înregistrarea a apărut pe rețeaua de socializare TikTok noaptea trecută, actorul belgian fiind înconjurat de militari ucraineni și strigând de două ori „Slavă Ucrainei!”. „Glorie eroilor!”, îi răspund militarii ucraineni.

Nu este clar unde și în ce circumstanțe a fost filmat videoclipul însă el a fost redistribuit miercuri după-amiaza de ministerul ucrainean al Apărării pe pagina sa de Twitter.

„Nu este o coincidență că Jean-Claude Van Damme strigă ‘Slavă Ucrainei!’ de două ori. El știe mai presus decât oricine ce este o dublă lovitură”, a notat alături de filmare ministerul Apărării de la Kiev.

În urmă cu o zi fotografii alături de celebrul actor au fost publicate pe rețelele de socializare și de polițiști de frontieră ucraineni, inclusiv de Oleksii Beloșițki, prim-adjunctul șefului Departamentului de grăniceri al Ucrainei.

Anterior, postul de televiziune ucrainean TSN a scris că Van Damme a vizitat unul dintre spitalele private din Ujhorod un oraș din vestul Ucrainei aflat aproape de granița cu Slovacia și Ungaria.

O fotografie cu actorul a fost publicată pe 8 decembrie de unul dintre medicii spitalului privat, dar postarea a dispărut ulterior de pe rețelele sale de socializare.

Van Damme nu a oferit nicio informație despre vizita sa în Ucraina.

Jean-Claude Van Damme, ultimul actor celebru de la Hollywood care își exprimă sprijinul pentru Ucraina

Site-ul UNIAN notează că actorul nu a vorbit în public despre războiul declanșat de Vladimir Putin pe 24 februarie, rezumându-se la a nota pe rețelele de socializare după începerea invaziei rusești că:

„Îmi doresc pace pentru întreaga lume”.

În trecut, Van Damme a afirmat că este prieten cu Putin și a participat alături de acesta la mai multe lupte organizate în Rusia. El s-a întâlnit și cu liderul cecen Ramzan Kadîrov.

Rusia a impus sancțiuni împotriva mai multor actori celebri de la Hollywood după ce aceștia și-au exprimat susținerea față de Ucraina în războiul de agresiune declanșat de liderul de la Kremlin.

Printre aceștia se numără actorii americani Sean Penn și Ben Stiller, dar și canadianul Jim Carrey.

Urmărește ultimele evoluții din a 294-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.