VIDEO Inundații pe insula grecească Creta. O persoană a murit, iar o alta este dată dispărută

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost dată dispărută după ce mașina lor a fost luată de ape în urma unor inundații care au afectat sâmbătă coasta de nord a insulei grecești Creta, au declarat autoritățile elene, relatează Reuters.

mașină ajunsă in mare in Creta dupa ce a fost luată de ape după ploi torentialeFoto: Captura video

Pompierii greci au spus că l-au recuperat pe bărbat dintr-un vehicul care fusese luat de apă în mare după o ploaie torenţială în satul Agia Pelagia din regiunea Heraklion.

Imaginile arată mașini plutind sau parțial scufundate împreună cu bărci de pescuit în apele noroioase ale mării de lângă Agia Pelagia.

Apocalypse Images in Crete:

One dead in Agia Pelagia –

who was trapped in the car

Two missing people, a woman and a man, after the floods are being searched for by the fire engine and EMAK,and divers in the sea are also trying to locate them.https://t.co/KaMiURhvA7 pic.twitter.com/ugueqKlK5O

— Ε\uD83C\uDDEC\uD83C\uDDF7Λ\uD83C\uDDEC\uD83C\uDDF7Λ\uD83C\uDDEC\uD83C\uDDF7Α\uD83C\uDDEC\uD83C\uDDF7Σ (@GREllasGR) October 15, 2022

Brigada de pompieri a primit sute de apeluri pentru a aduce oamenii în siguranță sau pentru a pompa apă din clădirile inundate de pe insulă, a declarat un oficial al pompierilor.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.