VIDEO: Imagini cu o dronă militară americană MQ-9 Reaper, filmate în zona Decea, județul Alba

EVENIMENT

Publicat

acum O oră

marți, 18.10.2022

Un bărbat din Alba a fost condamnat recent la o amendă penală, pentru consum ilicit de droguri, după ce în urma unei percheziții, polițiștii au găsit asupra sa patru grame de cannabis. 

Deși fapta s-a petrecut în luna iulie a anului 2021, o primă decizie a fost dată de magistrații Tribunalului Alba, în data de 11 octombrie 2022. De asemenea motivarea a fost făcută public, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

După o percheziție a polițiștilor de la IPJ Alba, ancheta a fost preluată de DIICOT.

Potrivit motivării instanței, după niște neînțelegeri în familie, mama bărbatului a sunat la poliție deoarece acesta avea un comportament agresiv.

” La data de 15 iulie 2021, femeia ”a sesizat prin SNUAU 112, că pe fondul unor neînţelegeri, a fost ameninţată cu acte de violenţă de către fiul ei, inculpatul.

În urma deplasării la domiciliul acesteia, organele de poliţie au constatat că inculpatul are un comportament suspect, motiv pentru care au procedat la efectuarea unui control corporal.

Astfel, în buzunarul pantalonilor săi, a fost identificat un plic în care erau ambalate mai multe fragmente de masă vegetală de culoare brun-verzui. Fiind întrebat la acel moment despre substanţele identificate, inculpatul a declarat că le-a cumpărat, cu suma de 150 lei în scopul consumului propriu, fiind consumator de droguri de risc”, se arată în motivarea instanței.

Mai exact i-au găsit un plic cu 4 grame de cannabis.

Pentru fapta sa bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 1300 de lei. De asemenea i-au fost confiscate și 2, 3 grame de cannabis cât au mai rămas din cele 4 grame găsite, după analizele de laborator.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.