Urs lovit de două autoturisme, pe DN1, în dreptul localităţii Cornu

Un urs a intrat pe carosabil, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, animalul fiind lovit în primă fază de un autoturism, după care a sărit peste separatoarele de sens, fiind acroşat de altă maşină. Animalul a fugit apoi în pădure, fiind localizat, potrivit News.ro.

UrsiFoto: Facebook

Accidentul a avut loc, joi seară, în dreptul localităţii Cornu din judeţul Prahova, la kilometrul 99+800 de metri al drumului naţional 1.

”Pe sensul de coborâre, un urs a pătruns pe partea carosabilă şi a fost acroşat de un autoturism, ulterior acesta a sărit peste separatoarele de sens fiind acroşat de un alt auto care se deplasa pe sensul Ploieşti-Braşov”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

După accident, ursul a fugit în pădure, fiind ulterior localizat. La faţa locului se deplasează reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova pentru verificarea stării animalului.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului unde au constatat faptul că în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Joi seară, poliţiştii asigură zona atât în vederea împiedicării producerii altor evenimente rutiere, cât şi în vederea protejării cetăţenilor.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.