UPDATE: INCENDIU într-o gospodărie din Șpring. Intervin pompierii din Sebeș și SVSU

O arestare preventivă a unui bătrân de 68 de ani din Alba Iulia scoate la suprafață un caz șocant, care s-a petrecut în oraș, timp de doi ani fără ca nimeni să observe ceea ce se întâmplă. 

Bărbatul, Gheorghe T., a supus-o pe minoră unor perversiuni sexuale groaznice, în mod repetat, care au inclus sexul oral, atingeri explicite și altele.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în data de 4 noiembrie.

După ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis pentru alba24.ro motivele pentru care bătrânul a fost arestat, noi detalii din caz ies la suprafață.

Surse apropiate de anchetă au declarat pentru alba24.ro că faptele au fost sesizate după ce fetița a ajuns alături de tatăl său, în Spania.

CITEȘTE ȘI: Bătrân arestat pentru viol asupra unei fetițe de 9 ani pe care o îngrijea. Dosar teribil la Judecătoria Alba Iulia

Mai exact, faptele s-au petrecut din 2018 și până în martie 2020, iar sesizarea a fost făcută în 2022 de către tatăl fetei, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit surselor alba24.ro, Gheorghe T., ar fi avut o relație cu bunica fetiței. Bunica locuia alături de fiica sa și de nepoată.

La un moment dat, relația dintre bunică și bărbat a încetat, iar după un timp, fiica s-a certat și ea cu mama sa.

Atunci, bărbatul după ce a văzut că femeia s-a certat cu mama i-a făcut acesteia o propunere: să se mute într-un apartament din Alba Iulia alături de el, cu minora.

Femeia a acceptat și a mers cu minora care pe atunci avea în jur de 9 ani, susțin sursele alba24.ro. În perioada respectivă s-ar fi petrecut ororile.

După ce fetița a ajuns în Spania, la tatăl său, faptele au fost aflate, iar tatăl a mers direct la autoritățile din România unde a anunțat cazul.

Bătrânul de 68 de ani a fost arestat preventiv și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Cazul, care a ieșit la suprafață în ultimele zile, a șocat Alba Iulia.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.