UPDATE – Băiat de 16 ani din Gilău, dat dispărut. Adolescentul a fost găsit în Someșul Rece

Un adolescent de 16 ani a fost dat dispărut după ce ieri a plecat de la școală dar nu a ajuns acasă.

“COMAN DARIUS FLORIN, în vârstă de 16 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj a plecat voluntar de la Liceul Tehnologic din Cluj-Napoca, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 13.00 – 14.00 și nu a mai revenit la domiciliu.

SEMNALMENTE – înălțime 1.60 m , 90 kg,  păr blond, ochi albaștri.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcat cu bluză și pantaloni de trening de culoare albastru închis, tricou de culoare albastru și pnatofi sport de culoare neagră cu linie verede pe partea laterală”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minorul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE ORA 11.00

“Minorul de 16 ani, din comuna Gilău, județul Cluj, plecat voluntar la data de 20 mai a.c., de la Liceul Tehnologic din Cluj-Napoca, a fost găsit în localitatea Someșu Rece, comuna Gilău. Pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.