Toarnă-ţi aproapele, ca pe tine însuţi!

Bine aţi venit în Republica Spovedania România!

Fie democraţia cât de grea, tot mai bună-i Securitatea. Nu întâmplător, se tot revine la introducerea noii Securităţi în actul de Justiţie. Unica menire a premierului “securisto-tehnocrat”, Dacian Cioloş, a fost să retransforme în poliţie politică Serviciul Român de Informaţii ca organ de cercetare penală, prin Ordonanţa de Urgenţă numărul 6 dată de Guvern în martie 2016.

Şi, nicio surpriză pentru slugile politice ale noii Securităţi, “urgenţa” de a da o ordonanţă a fost adoptată fără să aibă avizul CSM. CSM a avizat ordonanţa ulterior, la cererea Parlamentului şi după ce OUG 6/2016 deja fusese publicată în Monitorul Oficial şi trimisă aceluiaşi Parlament care, la data oficializării în fals, conţinea cam aceiaşi şparlamentari „amabili” cu Securitatea ca şi astăzi, după şapte ani.

Eh, alte vremuri: Dragnea era în perioada în care alerga cu şoriciul după Laura Codruţa Kovesi pe la chefurile comune SRI – Sebastian Ghiţă, în speranţa că o va îmbuna şi nu va face pârnaie.

Dar a venit CCR şi le-a stricat ploile fericiţilor securişti şi i-a scos din câmpul tactic al Justiţiei. Ce mai vuiet, ce ma vaier pe societatea în civil: nu mai putea “lucra” procurorul DNA, dacă SRI nu asculta la uşa ta şi a mea!

Cu atât mai hilară este situiaţia astăzi când aceeaşi societate în civil se zbate să nu mai lase SRI să-şi lipească Ochiul de gaura cheii budoarului Democraţiei şi să o audă cum geme supusă, kamasutric, voinţei politice.

Că securiştii sunt tenaci şi obţin, pas cu pas, ceea ce vor. Aşa că, “Din această seară turnăm în familie” – aşa au decis să ceară în noile legi ale securităţii nişte securişti din Ţara Securistului Fericit. La cererea “Organului cu Ochi şi Timpan”, tot românul are obligaţia cetăţenească de a delaţiona. Îi zice colaborare, dar e simplă turnătorie. Frate, frate, dar delaţiunea e din obligaţie, nu mai există mamă, nu mai există tată, ci doar duşmani ai poporului alcătuit din mafiile de cumetrie securist-politico-economice.

Motiv pentru care, în RSR se vor desfiinţa toate Bisericile şi Cultele, iar preoţii vor fi cu toţii ofiţeri SRI şi SIE. Va fi o mare şi binevenită Unificare în Muget şi Nesimţiri.

Cu analiza spovedaniei enoriaşilor şi enoriaşelor se vor ocupa instituţiile mai sus pomenite, conform legii care (deocamdată), “în draft”, obligă la colaborarea tuturor pământenilor cu Organul “Ochiul şi Timpanul”.

RSR va avea un singur Dumnezeu, Atoatea-ascultător, Atoate-văzător şi doi Arhangheli: Sfinţii Apostoli Delaţie şi Spovedanie.

Deserviţi de robii lor Auscultaţie, Interceptaţie, Monitorizaţie, Urmăriţie şi Înregistraţie.

Şi o singură “Poruncă”: “Toarnă-ţi aproapele ca pe tine însuţi”.

Restul sunt doar consecinţe: “Nu râvni la Delaţiunea altuia, fii mai bun ca el!”. “Un albastru ochi infinit de gaura cheii ţi-am lipit”… “Şi-aşa toarnă bunii români, de sâmbătă, până luni”… Şamd.

La cererea Organului enoriaşii şi enoriaşele au obligaţia de a se prezenta la spovedanie: “Părinte, iartă Păcătosului (Păcătoasei) că n-am mai fost de mult la spovedanie şi de ieri s-au adunat destule care-mi încarcă conştiinţa. Nu l-am turnat pe tata, pe soţul, pe mama, pe vecinul, copiii. Mi-e sufletul tulburat şi mărturisesc, după cum urmează….”

“Iertare să fie, dar altă-dată să nu uiţi că ai numărul de urgenţă unu-unu-doi-Ochiul-şi-Timpanul, plus microfoane peste tot în casă la care-ţi poţi şopti şoptirea. Iertare să fie, iar ca penitenţă să scrii 10 delaţiuni la Sfântul Apostol Delaţie şi 10 turnătorii la Sfântul Apostol Turmătorie, Auscultaţie, Interceptaţie, Monitorizaţie, Urmăriţie şi Înregistraţie, fie cu tine!”

“Du-te şi toarnă-ţi aproapele!”

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.