Surse: Tensiuni între cele două aripi din USR din cauza unui post în conducerea Senatului

Numirea unui reprezentant al USR în funcția de secretar general adjunct al Senatului a provocat tensiuni între facțiunile vechilor USR-iști și PLUS, au declarat pentru G4Media surse din partid.

Luni, în ședința Biroului Politic al USR, Anca Dragu și Dacian Cioloș l-au susținut pentru acest post pe Ciprian Bucur, care în sesiunea parlamentară trecută a fost secretar general al Senatului, dar mai mulți lideri din vechiul USR au cerut un nume nou, pe motiv că Bucur este apropiat de PNL. Conducerea partidului a decis să ceară CV-uri în partid, iar marți dimineață a fost votată în Biroul Politic ca reprezentantă a USR Cătălina Bădoiu, potrivit surselor G4Media.

Doar că marți la prânz, în ședința Senatului, numele votat de majoritatea PNL-PSD-UDMR a fost Ciprian Bucur și nu Cătălina Bădoiu. De altfel, Alina Gorghiu (PNL) a și declarat în ședința Senatului că liberalii l-au votat pe Bucur pentru că în USR ar exista tensiuni.

Liderii din vechiul USR sunt nemulțumiți că partidul a pierdut practic acest post de secretar general adjunct, potrivit surselor G4Media, și dau vina pe foștii PLUS-iști pentru această pierdere. (Sursa Foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.