Spania renunţă la restricţiile pentru evenimentele sportive începând din 4 martie

Spania va renunţa la restricţiile pentru evenimentele sportive începând cu 4 martie, iar stadioanele vor putea găzdui public la 100% din capacitatea lor, ca înainte de pandemia de coronavirus, au anunţat autorităţile sanitare iberice, conform news.ro

„Începând cu weekendul din 4 martie, evenimentele sportive, atât în ​​aer liber, cât şi în interior, se vor desfăşura cu public la 100% din capacitate, având în vedere evoluţia satisfăcătoare a tuturor indicatorilor epidemiologici”, a anunţat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Carolina Darias, într-o conferinţă de presă.

Ea a amintit că purtarea măştii va rămâne obligatorie şi că va fi interzis fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi consumul de produse alimentare în timpul acestor evenimente sportive. La sfârşitul lunii decembrie, autorităţile spaniole au redus capacitatea stadioanelor la 75% şi la 50% pentru sălile de sport închise, în faţa exploziei a numărului de cazuri de Covid-19.

Cu peste 10 milioane de cazuri înregistrate, Spania are peste 97.000 de decese din cauza epidemiei.

Incidenţa în ţară a scăzut la 1.060 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile, faţă de mai mult de trei ori (3.418) în 21 ianuarie, relatează news.ro

Sursa foto: Facebook

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.