Spaima livezilor la Aiud: Doi bărbați au furat 3.600 de pomi fructiferi în doar trei zile

Doi tineri de 16 ani au fost înjunghiați în noaptea de joi spre vineri de un adolescent de 17 ani. Incidentul s-a produs în timpul Balului Bobocilor organizat de un colegiu din Târgu Mureș, într-un club de noapte.

Potrivit IPJ Mureș, la data de 3 noiembrie 2022, în jurul orei 23:35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că în proximitatea unei societăți comerciale de pe Strada Sinaia din municipiul Târgu Mureș, ar avea loc un conflict spontan între trei tineri.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificați trei tineri, de 17 și 16 ani, care s-ar fi agresat reciproc, scrie România24.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, ulterior agresiunilor dintre aceștia, tânărul de 17 ani, prin folosirea unui obiect înțepător le-ar fi provocat leziuni tinerilor de 16 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a arătat ca agresiunea s-a produs într-un club din Târgu Mureş, fiind o petrecere organizată de copii, şcoala sau părinţii neavând vreo implicare.

Conform sursei citate, în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În continuare polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a arătat ca agresiunea s-a produs într-un club din Târgu Mureş, fiind o petrecere organizată de copii, şcoala sau părinţii neavând vreo implicare.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.