“RĂSCOALA” revoluționarilor din Cluj la comemorarea Revoluției din 21 Decembrie 1989: ”Ne-a ajuns cuțitul la os”

Clujenii sunt așteptați, miercuri, la evenimentele de comemorare a Revoluției din 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, de la care se împlinesc 33 de ani, iar revoluționarii se pregătesc să protesteze, nemulțumiți de plafonarea tuturor drepturilor care li se cuvin și de nerespectarea Legii nr. 341/2004.

  • Președintele Asociației pentru Adevărul Revoluției Cluj, Cristina Dinu Popa, a declarat pentru Cluj24 că revoluționarilor le-a ajuns cuțitul la os și acuză Guvernul că își bate joc de ei de peste 14 ani.

”Este o OUG referitoare la majorarea indemnizației de revoluționar, care este în prezent de circa 2.000 de lei. Noi cerem respectarea legii, în condițiile în care s-au plafonat aceste drepturi la valoarea din 2010. Nu se respectă nici cele 12  călătorii pe calea ferată, sunt persoane care au fost rănite și care au nevoie de tratament medical și medicamente, trebuie să călătorească și primesc doar 3 astfel de călătorii. Avem o rănită cu 24 de operații la ochi, avem unul în scaun cu rotile.

E o bătaie de joc și ne-a anuns cuțitul la os, ne-au dus cu preșul iar acum au decis iar să plafoneze aceste drepturi. Pentru noi nu sunt bani, dar pentru pensiile speciale se găsesc”, a spus Popa.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.