PSD atacă în bloc miniștrii liberali: “Au restanțe în îndeplinirea angajamentelor României din PNRR”

Într-un demers fără precedent de la startul actualei formule de guvernare, social-democrații îi acuză pe miniștrii PNL că au restanțe în îndeplinirea angajamentelor României din PNRR. Reproșurile sunt făcute într-un comunicat de presă trimis de PSD.

„În fruntea listei se află chiar Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (Dan Vîlceanu, n.red) care are 5 jaloane în lucru, urmat de Ministerul Educației (Sorin Cîmpeanu, n.red), Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (Daniel Cadariu, n.red), Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (Ioan Marcel Boloș, n.red) și Ministerul Justiției (Cătălin Predoiu, n.red), cu câte 3 jaloane aflate încă în lucru. Menționăm că, dintre cele 24 de jaloane ce trebuie închise la finalul primului trimestru, ministerele liberale gestionează trei sferturi dintre restanțe”, se arată în comunicat.

„PSD poate pune la dispoziție colegilor de la guvernare expertiza grupului său de lucru pe tema PNRR, constituit încă din primele zile ale anului, deoarece rezultatele acestei abordări se dovedesc extrem de eficiente”, mai transmis social-democrații.

PSD mai transmite că „jaloanele PNRR pot fi atinse de ministerele PNL prin mai puține declarații la televizor și mai multă muncă și concentrare”.

„Economia României are mare nevoie de miliardele europene! Prin urmare, mai ales în conjunctura actuală, România nu are timp de orgolii politice, important este ca obligațiile asumate prin PNRR să fie atinse la timp, în mod profesionist”, conchide PSD.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.