Profit în creștere pentru distribuitorul de gaze italian CPL Concordia. Anul trecut a făcut profit de 2,2 MILIOANE EURO

Distribuitorul de gaze CPL Concordia Cluj-Napoca a avut un 2021 foarte bun din punct de vedere financiar, după cum arată datele financiare aferente anului precedent. Atât cifra de afaceri cât și profitul au fost în creștere. Doar numărul de salariați s-a menținut la fel ca în 2020.

CPL Concordia se află pe piața distribuției de gaze de 20 de ani. Compania cu sediul în Cluj-Napoca are capital exclusiv italian, asociatul unic fiind CPL Concordia Societate Cooperativa Italia. Din Consiliul de Administrație fac parte Andrea Gualdi (Italia), Adriana Carmen Nistor (România) și Margareta Răchita (România).

În 2021, CPL Concordia a înregistrat venituri totale de 12,1 milioane euro, în creștere față de anul 2020 când valoarea cifrei de afaceri a fost de 9 milioane euro. În urmă cu trei ani, distribuitorul de gaze naturale a rulat venituri totale de peste 9,3 milioane euro. Veniturile totale de anul trecut sunt cele mai mari din istoria firmei.

Profitul net declarat anul trecut de CPL Concordia a fost de aproape 2,2 milioane euro, față de 1,9 milioane euro în 2020 și 1,4 milioane în 2019. Profitul net pe care l-a avut distribuitorul de gaze anul trecut a fost cel mai mare din istoria firmei.

Numărul mediu de salariați de anul trecut a fost de 65, aproape similar cu cel din 2020.

O singură firmă este conectată direct de CPL Concordia: RM Cont SRL Cluj-Napoca (obiect de activitate activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul financiar), firmă care este deținută și administrate de Margareta Răchita. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de aproape 20 mii euro și un profit net de aproape 15 mii euro.

Conform site-ului companiei, CPL Concordia este titulară a 27 de contracte de concesiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale (în județele Cluj, Alba, Bistrița Năsăud, Sălaj și Satu Mare) și activează în baza licenței pentru desfășurarea activității de operare a sistemului de distribuție a gazelor naturale și a licenței pentru desfășurarea activității de furnizare a gazelor naturale, emise de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei București.

sursa foto: cplconcordia.ro

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.