Primarul Cojocnei da 3 milioane de euro pe tava firmei Opentrans, abonata si la cashul RADP Cluj! Ce frumoasa sezatoare liberala!

E foame „da” bani, baieti! S-au pus liberalii clujeni pe cheltuit banul public, ca trece vacanta, trec si sarbatorile, si vine vipia a patru seturi de alegeri!

Trebuie furat TOT ce se poate, trebuie date contracte, asfaltat tot, construite capele, cumparate autobuze electrice in comune unde romanii se caca inca in fundul gredinii, nu conteaza, trebuie supt PNRR-ul pana la cotor!

Si in comuna Cojocna, dar numai in birourile primariei, e prilej de sarbatoare! Pe 17 octombrie, prin procedura SIMPLIFICATA, adica sanchi licitatie, primarul liberal Sorin Ranga s-a nevoit si le-a dat celor de la firma Opentrans circa 3 milioane de euro pentru reparatiile de drumuri!

Firma Opentrans e din Satu Mare, fix din satul unde are casa parinteasca Stefania Ferencz, blonda lui Boc.

O coincidenta enorma, desigur!

Si ce sa vedeti, voi, dragi cititori, firma Opentrans castiga cu toptanul licitatii pe constructii, asa cum v-am aratat mai sus, caci, nu-i asa, la Cluj nu mai sunt firme, tre’ sa vina satmarenii sa ia lucrari!

In plus, Opentrans e mufata si la banii RADP, unde da pe tone de bani in chirie utilaje! Bani moca cu putin efort! Dar nu e singura tzatza de supt!

Intr-o luna si un pic doar, Opentrans SRL Satu Mare a cascavalit un milion de euro de la Electrica Serv…

… juma’ de milion de euro de la CNI. Haha, era sa zicem ca aici dau ceva comunitatii, avand in vedere ca renoveaza cu juma’ de milion de euro un centru de ingrijire batrani fix din satul unde au sediul social. Dar nu dau, iau …

Un milion jumate de euro in judetul sarac Tulcea…

Pai, e bine, nu? Votati, dragi clujeni, cu Boc si Tise, nu cumva sa ramana firmele de partid fara bani de furat!

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.