Primăria Teiuș: anunț pentru proprietarii de spații conectate la sisteme individuale de epurare. Obligații și amenzi

EDUCAȚIE

Publicat

acum 54 de minute

miercuri, 09.11.2022

Zeci de elevi de gimnaziu și părinți au vizitat Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, cu ocazia activității „Ziua Porților Deschise”.

Prin acest demers, unitatea de învățământ a dorit să vină în sprijinul elevilor interesați să urmeze cursurile unui colegiu militar.

Timp de două ore, vizitatorii i-au putut vedea pe elevii militari în sălile de studiu, pe terenul de instrucție sau de sport și au putut interacționa cu aceștia, adresându-le, cu o curiozitate lesne de înțeles, zeci de întrebări. Oaspeții au putut participa și la raportul companiei, o activitate care are loc zilnic la finalul orelor de curs, au anunțat reprezentanții colegiului.

De asemenea, în sala de sport a colegiului a fost amenajat traseul utilitar-aplicativ pe care candidații la admitere trebuie să îl parcurgă, elevii primind explicații despre executarea elementelor, baremul dar și penalizările pe care le pot primi pentru executarea incorectă a exercițiilor.

La finalul activității, clasa a XI-a C a pregătit cu această ocazie un excercițiu de instrucție de front, spre încântarea celor prezenți, care i-au răsplătit cu aplauze.

Acțiunea a fost organizată cu sprijinul Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Alba, ai cărui reprezentanți care le-au oferit oaspeților informații privind recrutarea pentru învățământul militar liceal.

sursă: Facebook – Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.