Player`s Poker Club din Cluj-Napoca anunta turneul Romanian Million cu 1.000.000 Ron Garantat in perioada 28 martie – 11 aprilie

Player`s Poker Club din Cluj-Napoca a anuntat de curand unul dintre cele mai mari evenimente pokeristice din tara noastra din ultimii ani, turneul Romanian Million cu suma de 1.000.000 RON Garantat urmand sa se desfasoare in perioada 28 martie – 11 aprilie. Este prima editie a acestui turneu si asa cum noteaza site-ul oficial Player`s Poker Club, se doreste atragerea unui numar cat mai mare de jucatori din tara si strainatate, intr-un eveniment cu adevarat unic.


Structura acestui turneu este una speciala si este impartita in 3 etape: Faza 1, Ziua 1 si Ziua 2, fiecare etapa beneficiind de aceeasi structura, dar avand o taxa de intrare diferita.

Faza 1

Buy-in 300 RON (posibilitate de re-entry), 20.000 de fise la start (100 blinduri), nivelul de blinduri este de cate 30 de minute in perioada de re-entry, iar mai apoi cate 25 de minute pana la final. Turneul se opreste in momentul in care mai raman 15% din numarul total de entry si re-entry, toti cei calificati urmand sa joace in Ziua 1 cu stackurile pe care le-au reusit in aceasta faza.

Ziua 1

Buy-in 1500 RON (posibilitate de re-entry), 100.000 de fise la start (100 blinduri), nivelul de blinduri este de cate 30 de minute in perioada de re-entry, iar ulterior de cate 25 de minute pana la final. Turneul se opreste in momentul in care mai raman 15% din numarul total de entry si re-entry, toti cei calificati urmand sa fie prezenti in Ziua 2 cu stackurile pe care le-au reusit la capatul Zilei 1.

Ziua 2

Buy-in 5500 RON (posibilitate de re-entry), 500.000 de fise la start (100 blinduri), nivelul de blinduri este de cate 60 de minute. Turneul se va opri dupa disputarea a 12 niveluri de joc si se va relua in ziua urmatoare pana la final.

Retineti: La inceputul Zilei 2 se va cunoaste cu exactitate numarul total de entry si re-entry din toate Zilele 1 si un procent de 10% din numarul total de entry si re-entry va fi premiat cu minim 3500 RON.

De-asemenea, la finalul perioadei de re-entry din Ziua 2 se va putea calcula exact Fondul Total de Premiere, iar in acel moment se va cunoaste cu exactitate cu cat va fi recompensat locul 1 si totodata locul X, incepand de la care premiile vor creste tinand cont de buy-in-ul Zilei 2.

X se calculeaza dupa formula:

X = [(numarul total de jucatori calificati in Ziua 2) + (numarul de Direct Buy in-uri si re-entry din Ziua 2)] * 10%

Locul X va fi recompensat cu minim 12.500 RON.

​Orice jucator poate juca mai multe Faza 1 si Ziua 1.

BONUS: In eventualitatea in care un jucator reuseste sa se califice de 2 ori din Ziua 1 in Ziua 2, va incasa un Bonus de 7500 RON. Stack-ul mai mare va fi stack-ul cu care acesta va continua la startul Zilei 2.

Pentru detalii suplimentare despre acest turneu excelent, contactati clubul organizator. Iata programul evenimentului:

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.