Peste 1.100 de blocuri din București rămân fără apă caldă pentru următoarele zile

​Compania Municipala Termoenergetica București anunță că, începând de luni, se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii apărute pe conductele de termoficare și lucrări de finalizare a unor reparații, în mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, în vederea pregătirii noului sezon de încălzire.

Avarie RADETFoto: Hotnews

În total 1.151 de blocuri rămân fără apă caldă în următoarele zile.

Vor fi efectuate lucrări pe:

  • Conducta DN 500 din zona Matei Basarab din Sectorul 3 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru patru puncte termice, care alimentează aproximativ 65 de blocuri va fi sistată in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de lucrare și punctele termice din zonele Matei Basarab, Labirint și Călărași.
  • Conducta DN 700 în zona Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Pentru aproximativ 650 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în intervalul 17 octombrie, ora 09.00 – 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Sebastian, Calea Rahovei, Salaj, Petre Ispirescu, și Șoseaua Alexandriei.
  • Conducta DN 800 în zona Chișinău din Sectorul 2 al Capitalei. Pentru aproximativ 200 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 18 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23. Vor fi afectate de oprire și punctele termice adiacente zonelor Nicolae Grigorescu, Pantelimon, precum și străzile Torentului, Cozia, D-na Ghica.
  • Conducta Magistralei I Vest, DN 1000 în zona Valea Ialomiței din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru aproximativ 51 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă în intervalul 18 octombrie ora 09.00 – 19 octombrie, ora 09.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Valea Oltului.
  • Conducta DN 500 în zona intersecției bulevardelor Turda, Mareșal Averescu și Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei. Pentru aproximativ 185 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 -19.10.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zonele adiacente acestor bulevarde.

Echipele vor interveni simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât, pe măsură ce se vor finaliza lucrările, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat, precizează Termoenergetica.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.