Noi probleme tehnice la Twitter. Norvegia cere companiei să nu o mai confunde cu Nigeria: „Am aprecia foarte mult asta”

​Norvegia a cerut marți Twitter să nu mai afișeze pe pagina ministerului său al Afacerilor Externe că acesta ar fi o instituție ce aparține de Nigeria, relatează Reuters.

Pagina de Twitter a ministerului norvegian de ExterneFoto: Captura Twitter

„Dragă @SprijinTehnicTwitter, pe cât de mult ne bucurăm de relațiile noastre bilaterale excelente și vecinătatea alfabetică apropiată de Nigeria, am aprecia foarte mult dacă ne-ați putea eticheta drept Norvegia”, a scris pe Twitter ministerul de Externe de la Oslo.

Contul de Twitter al premierului norvegian Jonas Gahr Stoere și cel al ministrului de Externe Anniken Huitfeldt au fost de asemenea etichetate de compania condusă de Elon Musk ca aparținând guvernului nigerian.

Twitter, care folosește etichete și iconițe pentru a semnala conturi afiliate unor guverne sau alte instituții publice, a înregistrat mai multe probleme de natură tehnică după preluarea companiei de către miliardarul sud-african pe 28 octombrie și tentativele acestuia de a introduce un abonament plătit pentru conturile cu identitate verificată.

După ce Musk a părut să renunțe inițial la idee în urma unor critici puternice, Twitter a revenit lunea aceasta cu un nou plan care vizează introducerea unui abonament contracost, inițial într-un număr limitat de țări.

Nu este clar însă ce a provocat eroarea tehnică semnalată de ministerul de Externe de la Oslo.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.