In apararea IPS Irineu Bistriteanul. Papariciul Radu Preda se crede micul Bartolomeu, dar a tacut MALC in cazul Pomohaci

E mare zarva in lumea mica si puturoasa a lingailor fara har si opera din ortodoxia transilvana. Limbrici fara opera cu aere de intelectuali sfertodocti au sarit la gatul IPS Irineu Bistriteanul, arhiepiscop de la Alba Iulia, care l-a oprit de la slujire pentru 30 de zile pe un popa, Jan Nicolae, care ar fi slujit noaptea, dupa ora 23, într-o zi caniculară, în Postul Adormirii Maicii Domnului.

Ca vaaai!, ca ce dictatura a impus Irineu Bistriteanul, au strigatara toti sosocii de facebook ai ortodoxiei, pictorizandu-l pe Irineu ca un soi de Teodosie al Tomisului, ba chiar ca pe un bicisnic fara de scoala, încaltea ca Irineu Bistriteanul are un CV academic de senzatie si facut pe vremea comunismului, nu ca alti episcopi si mitropoliti care au supt-o Securitatii.

Citind tot felul de ofensati cu coite roz care scriu despre Irineu, as fi lasat subiectul in pace, ca, vorba aia, am pe raboj destui popi ortodocsi dati de mine in vileag pentru pedofilie, poponarism, malahie pe site-uri de gay si adulter! Bai, dar m-a enervat maxim sa il aud ca guita pe teologul-paparici Radu Preda, un incompetent dovedit, cel dat afara de la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc pentru ca NU A FACUT NIMIC ani de zile, un arivist penibil si intelectual de carton fara opera!

Baiatul asta buhait din Galati a fost toata viata un arivist si un sinecurist! In fruntea IICMER a fost numit în 2014 de către premierul Victor Ponta, la rugamintea Mitropolitului Andrei, pentru care vorbise Ioan “Ucu” Rus. In fapt, de anteriul lui Andrei se leaga intreaga existenta a lui Preda, caci Mitropolitul i-a rezolvat sa fie director al postul Radio Renașterea din Cluj-Napoca sau purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Raducu Preda cel rozaliu a sarit insa calul. In ultimele sale postari referitoare la un ARHIEPISCOP, pinguinul obez sare calul la injuraturi si invective. Ba, daca sunteti atenti, observati ca Raducu Preda are fierbinteli la scrotul orgoliului si se crede un mic Bartolomeu, neneeeeeee, ahahahaha, si vorbeste despre “ratiune eclesiala”, ahahahahaha, baaaa, nu stiam unde sta Laurentiucodrutzkovesiul din osanza lui Preda!

Sa o luam pe puncte. Oprirea de la slujire a popii Jan este perfect corecta, IPS Irineu Bistriteanul nu a facut decat sa aplice “legea interna” a Bisericii Ortodoxe Romane. Slujirea dupa ora 23 este interzisa si daca imbecilul de Preda vrea sa spuna ceva in contra, e bou cu tzatze. Asta e si ideea, dragi cititori, BOR functioneaza pe principiul de ASCULTARE, in care cu totii se supun deciziilor sinodale, ca, altfel, daca fiecare ar face ce vrea, s-ar duce dracului randuielile.

In acest caz specific, PS Irineu Bistriteanul nu a facut decat sa amendeze un comportament rebel al unui popa pe care l-a luat valul. Poate ca a avut bune intentii, dar a incalcat randuiala BOR. PUNCT.

Despre nevoia de reguli in BOR, culmea, ne vorbea si ipocritopatul Radu Preda, intr-o alta postare, ceea ce dovedeste ca este bipolar si subiectiv, malitios si corupt sufleteste:

Apoi, sa il scuipi pe Irineu Bistriteanul ca e un redus intelectual e o infamie usor de contracarat.

Irineu Bistriteanu are carte multa, nene, si facuta pe vremea comunistilor in SUA, la ditamai Princeton, are doctorat solid, luat in vremuri cand popii ortodocsi isi dadeau in gat credinciosii si lingeau sugiucul Securitatii.

Am scris acum cativa ani o chestie care ramane valabila. In biroul de lucru al lui Irineu Bistriteanul, exista o biblioteca adevarata, cu carti in greaca veche, in latina sau in engleza, in biroul de lucru al Mitropolitului Andrei al Clujului, exista carti identice, cu cotor frumos, cum se faceau in colectia Adevarul. Mai mult, daca deschidem cartile alea in greaca veche, latina sau engleza, Irineu stie a citi din ele si intelege ce citeste, pe cand Mitropolitul Andrei… nu prea.

Pupatorul de cur mitropolitan pe numele sau Radu Preda sa nu uite asta cand il mai jigneste pe Irineu.

Sunt jurnalistul care l-a dat in vileag pe pedofilul gay Cristian Pomohaci. Nimeni din mitropolia Clujului nu si-a asumat o pozitie ferma la acea vreme vizavi de dezvaluirile mele. De ce? Hahaha, pai mitropolitul Andrei i-a fost duhovnic ANI DE ZILE lui Pomohaci si stia foarte bine ca e pedofil si curist.

SINGURUL care a reactionat corect si cu curaj, scotandu-l din Biserica pe Pomohaci a fost arhiepiscopul de Alba Iulia, Irineu Bistriteanul. Ba, Predo, tu de ce nu ai latrat la acea vreme? Unde iti era coloana vertebrala?

Cine a demonstrat coruptie morala in cazul Pomohaci – Irineu sau Andrei? Liniste, Predo, ca ti se aude golul din suflet!

Ba, Predo, de ce nu ai sarit acum cateva luni la gatul mitropolitului Andrei cand am facut dezvaluirea celebra cu ieromonahul Chiriac Baraian de la manastirea Floresti pe care l-am dat in vileag ca isi freca puta pe un site de gay? Ba, Predo, vocea ta de ce nu s-a auzit atunci?

Predo, fii antena la poza de mai sus. E facuta foarte recent. Masturbantul Chiriac Baraian a fost surprins iar la manastirea Floresti, desi stiam ca nu mai are ce cauta pe acolo. L-a primit Mitropolitul Clujului inapoi? Sau stareta nu mai da ascultare nimanui in Biserica si face ce ii toaca capul?

Vreti sa inlocuiti CRUCEA cu MADULARUL lui Chiriac, vreti sa il “spalati” pe masturbantul gay si sa il reimplementati in “sistem”?

Pai, despre asta vorbeste, Predo!

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.