FOTO: Polițiștii de penitenciar de la Aiud au donat ajutoare pentru Ucraina. Unde vor ajunge produsele

Rotaract Club Alba Iulia și Asociația Pentru Tine Alba Iulia, continuă să susțină educația, pe tot parcursul anului 2022, prin proiectul „Primul meu calculator”, prin donarea a câte 5 calculatoare pe lună pentru copiii din familii vulnerabile din Alba Iulia.

Proiectul „Primul meu calculator” își propune să ajute copiii, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, din mediile defavorizate, oferindu-le acestora, pe întreg parcursul anului 2022, 60 de calculatoare. Donarea calculatoarelor se va face pe baza înscrierilor prin intermediul unui formular, fiind selectați câte 5 beneficiari pe lună. Cele două asociații își propun ca prin acest proiect să crească șansa la o educație de calitate, modernă și adaptată vremurilor în care trăim.

Până în acest moment, cele două organizații au donat 10 calculatoare, pentru 10 familii vulnerabile din orașul Alba Iulia. Înscrierile continuă și în luna martie, selecția beneficiarilor și oferirea calculatoarelor efectuându-se la fiecare final de lună.

„Continuăm inițiativa de a susține educația copiilor aflați într-o situație de risc. Proiectul „Primul meu calculator” se află în a treia lună de derulare. În aceste momente complicate, marcate de războiul curent, momente pe care speram să nu le trăim niciodată, este important să ne păstrăm luciditatea și să continuăm să ajutăm cât putem de mult, acolo unde este nevoie. E important să continuăm acest cerc al binelui iar pentru a identifica potențialii beneficiari, vă invităm să ne dați de veste său să completați chestionarul din articol, în numele persoanei care corespunde criteriilor de eligibilitate. Să facem bine este în natura noastră iar lumea aceasta ar arăta mult mai bine dacă am începe să facem bine”, a transmis Roxana Adam, președinte Rotaract Club Alba Iulia.

Persoanele care doresc să beneficieze de unul dintre cele 60 de calculatoare trebuie să completeze următorul formular: https://forms.gle/cpCQX2GYXzW6getZA

Sau la numărul de telefon: 0755125437.

Criterii de eligibilitate:

  • Familie cu minimum un copil, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani
  • Copilul/copiii să fie încadrat/încadrați la o formă de învățământ
  • Aplicantul trebuie să fie domiciliat în Alba Iulia
  • Beneficiarul trebuie să fie încadrat în categoria persoanelor vulnerabile

Aplicanții care nu dispun de un calculator/ laptop au întâietate. Familiile care nu au fost selectate într-o lună pot aplica și pentru luna următoare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.