Fiul șefului Poliţiei Locale Agigea, ucis la o partidă ilegală de vânătoare în Vrancea

Procurorii au anunțat, luni, că a fost deschis un dosar penal pentru mai multe infracţiuni în urma unei partide ilegale de vânătoare din judeţul Vrancea, în urma căreia un bărbat a murit. Acesta era fiul şefului Poliţiei Locale Agigea.

Armă de vânătoareFoto: © Dmitry Kalinovsky | Dreamstime.com

Dosarul a fost deschis de Parchetul Judecătoriei Focşani, pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

”În 5 noiembrie, în jurul orei 09.30, o persoană a fost împuşcată accidental, în timp ce participa la o partidă de vânătoare neorganizată, în comuna Andreiaşu de Jos, judeţul Vrancea”, a transmis, luni, Parchetul Curţii de Apel Galaţi, precizând, conform News.ro, că s-a dispus începerea urmăririi penale in rem şi in personam.

Sâmbătă, Poliția Vrancea anunțase că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a împușcat singur în abdomen, din greșeală.

Luni, Poliția a revenit cu noi precizări, spunând că bărbatul a fost împușcat de către o altă persoană care participa la partida de vânătoare: „Din verificările efectuate până in prezent rezultă că unul dintre participanții la activitate l-ar fi împușcat accidental pe bărbatul în cauză”.

Monitorul de Vrancea a scris, citând surse, că persoanele aflate la vânătoare ar fi avut autorizație pentru 6 noiembrie, adică pentru duminică, și nu pentru sâmbătă, iar trei dintre vânători, inclusiv victima, erau din alt județ. Victima ar fi fost împușcată chiar de unul dintre prietenii lui cu care venise în Vrancea, mai scrie publicația locală.

Potrivit focuspress.ro, bărbatul de 36 de ani care a murit în urma incidentului era fiul şefului Poliţiei Locale Agigea.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.