Economie

webPR: Tendințele în marcom sunt anunțate la Brand Power Summit 2022!

An de an, apar noi tendințe și abordări în lumea comunicării, iar nevoile și așteptările consumatorilor se schimbă odată cu acestea. Anul 2023 va fi mai mult ca niciodată despre inovație, curajul în campaniile de marketing și experiențe care aduc valoare pentru consumatori și nu numai.

Cine este omul care deține 10 brevete software și conduce o echipă de 200 de ingineri de top

​Paul Chiriță este în echipa Adobe România de 15 ani. Deține 10 brevete software, a publicat aproape 50 de articole științifice și 2 cărți de programare. Deși ar putea fi în orice altă echipă, simte că la Adobe este locul său. În prezent, conduce o echipă de aproape 200 de ingineri, însă știe că este doar o chestiune de timp până i se va deschide o nouă oportunitate. Care sunt motivele care l-au determinat să intre în echipa Adobe România și care sunt calitățile pe care le caută la colegii săi, se regăsesc în acest interviu despre experiența de a lucra pentru unul dintre cei mai râvniți angajatori din lume.

Meta anunță noi setări de confidențialitate pentru adolescenți pe Facebook și Instagram

Meta transmite o serie de actualizări cu privire la siguranța copiilor pe Facebook și Instagram. Compania testează noi modalități de a proteja adolescenții atunci când aceștia ar intenționa să trimită mesaje către adulți potențial suspecți. În plus, toți utilizatorii cu vârste sub 16 ani vor avea de parcurs mai multe etape legate de confidențialitate, atunci când vor să-și facă un cont Facebook.

Marele pericol structural care pândește Europa: Relocarea industriilor în țări unde energia este mai ieftină

În Germania, compania chimică BASF nu exclude posibilitatea de a transfera producția sa cea mai „energointensivă” în afara Europei. În Franța, producătorul de sticlă Duralex a primit luni un împrumut de urgență de la stat pentru a trece iarna. În întreaga Europă, industria se teme de relocarea fabricilor în țări unde energia este mai ieftină, potrivit AFP.

Fortech desemnat printre „Best Managed Companies” din România în 2022

Fortech a fost recunoscut printre „Best Managed Companies in Romania in 2022” în cadrul primei ediții a programului Deloitte în România. Din peste 20 de companii antreprenoriale locale înscrise, cu cifre de afaceri între 10 și 75 de milioane de euro și din industrii diferite, Fortech se numără printre cele 9 care au încheiat programul cu o certificare.

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.