Cum și-a cumpărat un bărbat din Alba haine și bijuterii pe cheltuiala șefului italian. Pedeapsa: închisoare cu executare

EVENIMENT

Publicat

acum 2 ore

duminică, 16.10.2022

Victor Negrescu, vicepreședintele PSD Alba și europarlamentar a fost ales și vicepreședinte al Partidului Socialiștilor Europeni. Alegerea lui Negrescu a avut loc la Congresul PES, desfășurat la Berlin la finalul acestei săptămâni.

În cadrul reuniunii de la Berlin, partidele social-democrate europene au aprobat și o rezoluție pentru susținerea aderării României la spațiul Schengen, în cel mai scurt timp, care a fost prezentată în plenul Congresului PES de Negrescu. 

Acesta a precizat într-un comunicat de presă că a fost ales vicepreședinte, la nivel european al PES, în perspectiva alegerilor europene din anul 2024.

”Sunt mândru să mă alătur unei echipe puternice, conduse de noul nostru lider, fostul premier suedez, Stefan Löfven, de prim-vicepreședintele Iratxe Garcia Perez, liderul grupului S&D din Parlamentul European, și de secretarul general, deputatul german Achim Post, cărora le mulțumesc pentru susținere și împreună cu care ne propunem câștigarea alegerilor europene din 2024.

Sprijinul pentru România este dovedit și prin includerea solicitării ca țara noastră să fie primită în spațiul Schengen, în rezoluția aprobată în cadrul Congresului PES de toate partidele social-democrate europene, pe care am avut bucuria să o prezint în cadrul reuniunii.

Împreună cu mii de militanți din Partidul Social Democrat și cu colegii mei din PES activists România, cărora le mulțumesc pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului, contribuim de aproape 16 ani la construcția unei voci puternice a social-democrației românești în plan european, milităm pentru o participare mai activă la dezbaterile internaționale și doctrinare și la popularizarea activității Partidului Socialiștilor Europeni și a familiei noastre politice în România”, a mai precizat Negrescu în comunicatul de presă.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.