Crina Pintea pleacă de la Gyor – Motivele invocate de pivotul naționalei României

​Crina Pintea, pivotul naţionalei de handbal feminin a României, nu va mai evolua la Gyor ETO, cu care mai avea un an de contract şi în schimbul rezilierii acestuia, la propria cerere, campioana Ungariei a impus o taxă de transfer.

Crina PinteaFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Gyor ETO a pierdut, duminică, finala Ligii Campionilor (31-33 vs Vipers Kristiansand).

Gyor ETO a anunţat, luni, că două jucătoare vor pleca din lot, la cererea lor: Crina Pintea şi Laura Glauser.

Potrivit site-ului oficial al campioanei Ungariei, ambele jucătoare au cerut rezilierea de comun acord a contractului.

Presiunea psihică, prea mare pentru Crina Pintea

„Am fost într-o situaţie foarte dificilă, am locuit singură în Győr aproape tot timpul anului. Deşi colegele şi clubul m-au susţinut şi mi-au oferit tot ajutorul, a trebuit să realizez contractul, pentru că mi-a fost foarte greu să fac faţă situaţiei şi aveam nevoie de sprijinul familiei mele. Mulţumesc pentru tot clubului şi fanilor, Győr a avut întotdeauna un loc special în inima mea” – Crina Pintea, al cărei contract se încheie astfel în 30 iunie, cu un an înainte decât semnase anul trecut.

„A trebuit să luăm o decizie dificilă, Crina este una din cele mai bune jucătoare din lume, nu degeaba a revenit la echipă anul trecut. Având în vedere că motivele expuse de jucătoare (presiunea psihică), ar fi avut consecinţe negative asupra performanţei sale, am decis să reziliem contractul, pentru o taxă de transfer” – Anita Gorbicz, fosta mare jucătoare de la Gyor și în prezent preşedinte al clubului.

Gorbicz nu a făcut referiri şi la cuantumul taxei de transfer pe care Gyor ETO o pretinde în schimbul rezilierii contractului cu Crina Pintea, scrie News.ro.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.