Cornel Dinu: „Doar Boc vrea promovarea lui U, restul greilor, NU”

Fostul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, Cornel Dinu, a prefaţat barajul pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. Expertul Orange Sport a oferit câteva informaţii surprinzătoare despre Dinamo Bucureşti – U Cluj.

Cornel Dinu, despre barajul Dinamo Bucureşti – U Cluj

  • Dinamo va disputa primul meci în deplasare în dubla cu Universitatea Cluj de menţinere/promovare în Liga 1, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuată, luni, la sediul FRF.
  • Partidele vor avea loc la 21 mai, turul, şi la 29 mai, returul.

Duelul fratricid, Dinamo Bucureşti – U Cluj, aduce faţă în faţă două echipe care au suferit pe finalul sezonului. În timp ce “câinii” au intrat matematic la baraj cu etape bune înainte de finalul play-out-ului Ligii 1, ardelenii au ratat dramatic promovarea directă în faţa lui Hermannstadt, care a terminat play-off-ul Ligii 2 pe locul secund.

Cu câteva zile înaintea primului meci, Cornel Dinu a susţinut că Dinamo Bucureşti e superioară din punct de vedere al echipei.

În schimb, “Procurorul” a surprins atunci când a anunţat că la Cluj “nimeni nu-şi doreşte” revenirea Universităţii în Liga 1. Cornel Dinu a amintit-o şi pe campioana Ligii 1, CFR Cluj, în discursul său.

“Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa… Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă.

La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj, în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum.  

(n.r. – De ce?) Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (n.r. – în Liga 1). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.