Conferință despre arheologia comunităților în Bazinul Carpatic, la Museikon Alba Iulia. Participă specialiști din șapte țări

Filmele vor prinde viață la Balul Bobocilor 2022 de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia. Opt perechi vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în 11 noiembrie. 

Fiecare pereche va reprezenta un film celebru, iar bobocii vor deveni personajele care au consacrat filmele respective.

Până la evenimentul propriu-zis, Alba24.ro vă invită să votați preferații, pe ”Miss și Mister Alba24.ro”, un premiu de popularitate oferit de redacția ziarului alba24.ro, pentru cei mai votați boboci de pe site-ul de știri. 

Mai jos, în articol, după descrierea fiecărei echipe, vă puteți vota favoriții. Votul va fi activ până în 1o noiembrie.

Perechea numărul 1: „Titanic”, Ioana Făgăraș și Robert Biro

Saluut! Mă numesc Ioana Făgăraș și sunt în clasa a IX-a A. Sunt o persoană îndrăzneață, ambitioasă, curioasă, creativă și accept orice provocare; de aceea m-am înscris la Balul Bobocilor, dar și pentru experiența și pentru a-mi depăși limitele.

Îmi place muzica, dar și sporturile; în prezent practic karate și pian. În seara balului, eu și partenerul meu, Robert Biro, vom reprezenta filmul Titanic.

Bunăă! Mă numesc Robert Biro și sunt în clasa a IX-a A. Îmi plac sporturile extreme, în special ciclismul, care îmi oferă posibilitatea să petrec mult timp în natură.

Sunt o persoană sociabilă, iar majoritatea timpului liber îl petrec cu prietenii. Am ales să particip la bal pentru că îmi plac provocările și sunt sigur că va fi o experiență de neuitat!

Am pregătit momente speciale pentru voi, așa că fiți cu ochii pe noi, echipa 1!

Perechea numărul 2: ”Bonnie & Clyde”, Mara Mailat și Gregor Bucurenciu

Heei! Sunt Mara, am 15 ani și sunt elevă în clasa a IX-a D. Sunt o persoană deschisă, creativă și ambițioasă.

Pe mine mă descriu cel mai bine filmele horror, jocurile video, cărțile cu mister și muzica. Particip la Balul Bobocilor pentru experiența unică ce o oferă.

Împreună cu partenerul meu, Gregor, prezentăm pe faimoșii criminali Bonnie si Clyde, faimoșii criminali îndrăgostiți.

Bună! Sunt Gregor, am 15 ani, îmi place să mă distrez și să ascult muzică; sunt o persoană foarte implicată, în orice proiect; mai joc și fotbal din când în când, mă acomodez foarte ușor în orice grup de prieteni; am ales să mă înscriu la bal ca să arăt oamenilor că pot câștiga distrându-mă!

Perechea numărul 3: ”Familia Addams”, Anda Țarălungă și George Fotin

Bunăăă! Eu mă numesc Anda Țarălungă și sunt boboacă la Colegiul Economic în clasa IX-a C; sunt o fire foarte prietenoasă, o persoană plină de energie și nu ai cum să te plictisești cu mine. Îmi place mult să mă deconectez de la lume ascultând muzică și dansând.

M-am înscris la Balul Bobocilor deoarece îmi pot face noi prieteni. Eu, împreună cu partenerul meu, George Fotin, o să reprezentam filmul „Familia Addams”.

Salut! Mă numesc George Fotin, sunt în clasa a IX-a C. Sunt o persoană prietenoasă și sociabilă, care poate oferi multe lucruri; îmi place să-mi petrec timpul alături de prieteni și familie; îmi place să experimentez lucruri noi și să mă aventurez în locuri noi.

Am venit să prezentăm o familie aparte, numită Addams. Am ales să particip la Balul Bobocilor, deoarece voiam să experimentez un lucru unic în viață și să nu uitați că echipa cu numărul 3 o să vă dea pe spate și o să vă ofere o seară de neuitat.

Perechea numărul 4: ”Scarface”, Georgiana Bolea și Alexandru Moldovan

Bună, mă numesc Alexandru Moldovan, am 15 ani și sunt elev în clasa a IX-a A. Sunt prietenos, sociabil, îmi place să cunosc persoane noi si să fac glume. Am vrut să particip la bal deoarece este o experiență nouă si vreau să câștig Mister Boboc.

Bunăăă! Mă numesc Georgiana Bolea și sunt din clasa a IX-a B. Sunt o persoană deschisă, care acceptă orice challenge; nu renunț ușor la ceea cea mi-am propus.

Am practicat diverse sporturi, de la înot până la dansuri. Îmi place să călătoresc, să experimentez în bucătărie și să fac cumpărături în timpul liber.

Am ales să particip la bal pentru a crea primele amintiri din liceu și a vedea experiența completă de a fi boboc. Împreuna cu partenerul meu, voi reprezenta filmul “Scarface”.

Perechea numărul 5: „Pirații din Caraibe”, Roberta Crișan și Anghel Ciucă

Hei! Numele meu este Roberta, am 15 ani și sunt boboacă în clasa a IX-a B. Sunt o fire curajoasă și ambițioasă, nimic nu mă face să dau înapoi și orice proiect nou este o oportunitate.

Am studiat muzica, iar rezultatul a fost câștigarea diverselor concursuri de muzică folk. M-am înscris la Balul Bobocilor deoarece consider că este unul din cele mai importante momente din viața unui boboc.

Îmi plac foarte mult filmele ”Pirații din Caraibe” și mă bucur că mi-a picat această temă pentru bal, mie si partenerului meu, Ciucă.

Salut, sunt Ciucă, elev al clasei a IX-a A. Sunt un artist la început de drum. Îmi place foarte mult să compun, să cânt si să interpretez diverse melodii.

De asemenea, sunt pasionat de materii precum geografie, istorie dar si matematică. Cu ocazia balului am reușit să mă integrez în colectiv și să îmi fac o groază de prieteni.

Perechea numărul 6: ”Harry Potter”, Teodora Drăgan și Tudor Vintilă

Salut, sunt Tudor Vintilă și sunt boboc la Colegiul Economic în clasa a IX-a A. Am 15 ani, îmi place sportul, în special fotbalul, să merg cu bicicleta și filmele SF.


Am ales să particip la bal pentru a mă distra și pentru că îmi plac provocările.

Bunăăă! Sunt Teodora Drăgan și sunt boboacă la Colegiul Economic în clasa a IX-a D. Am 15 ani, sunt o fată visătoare, creativă și energetică.

Particip la Balul Bobocilor deoarece ador experiențele noi și mi se pare o oportunitate în a cunoaște persoane noi și de a învăța lucruri noi.

Împreună cu partenerul meu, Tudor Vintilă, vom pune în scenă Harry Potter, una din seriile de filme care au făcut parte din copilăria multor persoane.

Perechea numărul 7, ”Ms. & Mrs. Smith”: Daria Cîmpean și Rareș Bîrsan

Bună! Mă numesc Rareș, am 15 ani și sunt elev în clasa a IX-a A. Sunt o fire prietenoasă, sociabilă, competitivă și ambițioasă.

Îmi place să dansez, de aceea am urmat cursuri de dans timp de 7 ani, dar și să petrec timp cu prietenii mei.

Am decis să particip la Balul Bobocilor deoarece este o experiență unică, din care rezultă o mulțime de experiențe minunate pe care o să mi le amintesc cu drag.

Bună! Mă numesc Daria Cîmpean, am 15 ani și sunt elevă în clasa a XI-a A. Sunt o persoană prietenoasă, creativă și ambițioasă.

Îmi place muzica, de aceea urmez cursuri de canto-muzică ușoară. În timpul liber, îmi place să călătoresc și să vizitez locuri noi.

Am ales să particip la Balul Bobocilor deoarece este o experiență nouă, pe care o să mi-o amintesc cu drag. Împreună cu colegul meu, Rareș, vă vom prezenta filmul ”Ms. & Mrs. Smith”.

Perechea numărul 8: ”Spider-Man”, Alexandra Rădeanu și Mihai Olteanu

Bună! Mă numesc Alexandra, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a D. Sunt o persoană deschisă, sociabilă, ambițioasă; îmi plac provocările.

M-am înscris la Balul Bobocilor pentru a-mi depăși limitele și pentru a câștiga o experiență nouă. Îmi plac sporturile, filmele și ieșirile cu prietenii.

În seara balului, împreună cu partenerul meu, Mihai Olteanu, vom prezenta filmul Spider-Man.

Salut, mă numesc Mihai Olteanu și sunt elev în clasa a IX-a A. Îmi place să joc jocuri video și să admir natura. Sunt o persoană sinceră si răbdătoare și am ales să mă înscriu la bal deoarece aceasta este o experiență unică, pe care nu voi mai avea ocazia de a o retrăi.

De aceea, toată lumea trebuie să profite de toate șansele pe care le are la dispoziție, pentru că nu știi ce poate urma mai departe!

2.290

Votează MISS popularitate la Balul Bobocilor 2022 de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

Votează MISTER popularitate la Balul Bobocilor 2022 de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

2.290

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.