Combinatul Azovstal din Mariupol, aparținând celui mai bogat om din Ucraina, Rinat Ahmetov, distrus în atacuri – viceprimar

Combinatul Azovstal din Mariupol, care îi aparține miliardarului Rinat Ahmetov, considerat cel mai bogat om din Ucraina, a fost distrus în urma atacurilor armatei ruse, conform viceprimarului din Mariupol, citat de The Kyiv Independent.

Mircea Lucescu si Rinat AhmetovFoto: shakhtar.com

Serhiy Orlov, viceprimarul din Mariupol – orașul-port de la Marea Azov bombardat constant de către armata rusă – a declarat într-un interviu pentru Forbes Ucraina că întreprinderea din oraș deținută de cel mai bogat om al Ucrainei, Rinat Ahmetov, a fost atacată în mod repetat de forțele ruse, fiind distrusă.

Natalya Yemchenko, purtător de cuvânt al holding-ului SCM (System Capital Management) aparținându-i lui Ahmetov, a spus că este încă imposibil să fie evaluat prejudiciul.

Rinat Ahmetov este considerat cel mai bogat om din Ucraina. Magnat al industriei mineritului și oțelului, Ahmetov deține, între altele, și un trust de presă, dar și clubul de fotbal Șahtior Donețk.

–––––––

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.