COALIȚIA FUNCȚIONEAZĂ DE SCÂRȚÂIE. Alina Gorghiu: ”Vasile Dîncu nu pare să aibă apetit pentru demisie”

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a declarat luni ministrul Apărării, Vasile Dîncu (PSD), nu pare să aibă „apetit” pentru demisie după declarațiile „neinspirate” despre Ucraina și discuția de „calibrare” cu premierul Nicolae Ciucă.

”Demisia e un alt unilateral. Decizia îi aparține dlui ministru Dîncu. Din reacțiile pe care le-am văzut în spațiu public, venite din partea domniei sale, nu pare să aibă un mare apetit să-și dea demisia. Iau act de discuția de azi și vom vedea în ce măsură a înțeles ce a provocat cui declarațiile pe care le-a avut. Neinspirate, aș spune. Însă, de principiu, atunci când un ministru greșește nu cred că trebuie să condiționezi de plecarea unui alt ministru dintr-un alt partid. Greșești, pleci acasă”, a reacționat Alina Gorghiu la ”calibrarea comunicațională” a lui Vasile Dîncu de către premierul Nicolae Ciucă.

Reacția Alinei Gorghiu vine după ce purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a anunțat că premierul Nicolae Ciucă și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și Vasile Dîncu, au discutat, luni, la Palatul Victoria, despre ”calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental”.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.