Clujul digital: Primăria alocă aproape 200.000 € pentru papetărie și birotică

După ce Consiliul Județean a alocat 49.000 EUR pentru achiziția de ascuțitori, plastilină, dosare cu șină și alte rechizite, Primăria Cluj-Napoca se dotează cu produse de papetărie și birotică în valoare de aproape 200 mii EUR.

CITEȘTE ȘI: În Clujul digitalizat, Consiliul Județean cumpără de 49.000 euro ascuțitori, plastilină, dosare cu șină și alte rechizite

Digital – Green – Resilience

Administrația Boc a trasat, la nivel declarativ, direcția de dezvoltare a municipiului prin formula digitalizare-verde-reziliență.

Însă, se pare că digitalizarea propusă la nivel administrativ presupune o cantitate tot mai mare de papetărie pentru tocat + produse de birotică.

Autoritățile au lansat recent o licitație în valoare de 950.000 lei pentru achiziția produselor de papetărie cât pentru un an întreg.

Obiectul achiziției: Furnizare produse de papetărie și birotică
Valoarea totală estimată: 958.651.9 LEI/cca 193.691,97 EUR
Durata în luni: 12.
Tip Finanțare: Fonduri bugetare

Chiar dacă în campania electorală din august 2020, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au «trimis în istorie» copiile xerox, administrația locală continuă să pună preț pe produsele de papetărie.

Spre exemplu, la începutul acestui an, edilul Clujului a trimis peste 230.000 de scrisori în plic cetățenilor, chiar dacă în 2020 reprezentanții administrației susțineau că doresc o Primărie fără hârtie.
CITEȘTE ȘI: Fan al digitalizării, Boc a trimis clujenilor peste 230.000 de scrisori în plic. În 2020, primarul anunța că vrea o Primărie fără hârtie

La începutul lunii trecute, în aprilie 2022, administrația locală lansa licitația de achiziție pentru hârtie igienică/șervețele de toaletă în valoare de 176.000 LEI/cca 35.000 EUR.

În urmă cu doi ani, primarul Emil Boc anunța „O Primărie 100% fără hârtie”.

CITEȘTE ȘI: Primăria Cluj-Napoca trage apa peste 176 mii lei

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.