Campina: Un nou bloc de 6 etaje ar putea spori «calitativ» valoarea zonei

Administratia Boc urmeaza sa aprobe realizarea unui nou bloc cu regim de inaltime 5+R in zona cartierului Bulgaria, pe str Campina.

Tema de proiect prevede construirea unui corp de cladire cu functiune mixta cu regim de inaltime 2S+P+5E+R, prevazut cu garaje auto la subsoluri.

Pentru realizarea acestui obiectiv se propune desfiintarea constructiilor existente pe amplasament, in vederea eliberarii amplasamentului pentru noul obiectiv propus.

In prezent, amplasamentul are caracteristica de teren curti constructii, cu spatii atat construite, cat si libere.

Potrivit proiectantilor, in urma implementarii proiectului se va acorda o atentie deosebita amenajarilor exterioare si peisagere astfel incat sa se creasca cadrul construit, dar si natural.

Suprafetele ramase libere dupa realizarea obiectivelor propuse se vor amenaja ca spatii verzi, accese auto si pietonale. Spatiile verzi la sol vor ocupa un procent de 24,8%.

La parterul cladirii propuse urmeaza sa fie prevazute functiunile de spatii comerciale, servicii si birouri, iar la etaje apartamente de locuit.

La cele 2 subsoluri se vor amenaja parcaje subterane. Accesul auto si pietonal in incinta se face din strada Campina. La iesirea din incinta se va vira obligatoriu la dreapta. Vor fi 49 locuri de parcare auto si 48 locuri de parcare biciclete.

Proiectant – sc Plan trade srl

Beneficiarul proiectului – Bea&Magda srl, infiintata in 2005, inregistra un numar de 8 angajati in 2020. Obiectul de activitate al firmei vizeaza lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. La o cifra de afaceri de 8.456.896 lei 2020, firma obtinea un profit de 1.420.728 lei.

Potrivit proiectului, prin realizarea obiectivului imobil cu functiuni mixte – spatii comerciale si locuinte – in conditiile reglementarilor prezentului PUD, zona studiata va spori calitativ fondul construit existent.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.