Bebeluș născut la bordul unui avion către Bucureşti. Cursa a fost deviată la Praga

Un avion de pasageri care zbura de la Birmingham (Marea Britanie) la Bucureşti a aterizat vineri dimineaţă pe aeroportul Vaclav Havel din Praga, din cauza naşterii unui bebeluş, care a avut loc în cele din urmă la bord, informează Radio Praga, citat de EFE și Agerpres.

Copil în avionFoto: Vanya Bovajo / Stockimo / Alamy / Alamy / Profimedia

„La ora 01:14, aeroportul din Praga a fost informat că un zbor din Regatul Unit către România a fost deviat din cauza unei naşteri. Aproximativ 12 minute mai târziu s-a aflat că atât mama, cât şi nou-născutul se simţeau bine”, a explicat Michal Prochazka, de la serviciul medical al aeroportului.

La scurt timp, avionul a aterizat la Praga, iar femeia şi nou-născutul au fost transferaţi la o clinică din capitala cehă, în timp ce zborul a continuat spre Bucureşti.

„Mă bucur că mama şi copilul sunt bine şi le doresc multă sănătate”, a scris directorul aeroportului, Jiri Pos, pe contul său de Twitter.

Tomáš Holý v oblíbeném filmu říká: „Klokan přiletí v březnu.” K nám na @PragueAirport přiletěl už dnes v noci, a to čáp. Bezpečně u nás přistálo letadlo směřující do Bukurešti, na jehož palubě proběhl porod. Jsem rád, že maminka i miminko jsou v pořádku a přeji jim mnoho zdraví! pic.twitter.com/30Kgy5wDu7

— Jiri_Pos (@Jiri_Pos) December 30, 2022

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.