Aglomerație la eliberarea de pașapoarte. Site-ul funcționează cu dificultate / Primele programări, abia la finalul lunii martie

Românii s-au înghesuit la eliberarea de pașapoarte în ultimele zile, după ce Rusia a invadat Ucraina și a adus un conflict aproape de granița țării.

Site-ul epasapoarte.ro, pentru programări rapide online pentru eliberarea de pașapoarte, funcționează cu dificultate în aceste zile.

În plus, cel puțin în București, primele programări pentru eliberare de pașapoarte sunt disponibile abia spre sfârșitul lunii martie. În Park Lake prima dată disponibilă este 28 martie, iar în Plaza pe 24 martie.

Citește integral pe economedia.ro

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Etichete:

Distribuie articolul:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole populare

Newsletter

Rămai la curent cu cele mai importante știri ale momentului.